Кулинарный Узнет

 

Гумма

Бу таом номи ҳаммага  ҳам, айниқса юртимизнинг бошқа вилоятдаги ватандошларимизга унчалик таниш бўлмаса керак, лекин Тошкентда бу таомни жуда яхши билишади.  Нафақат билишади, хатто, севиб истеъмол қилишади. Бир сўз билан айтганда бу таомни ҳам ўз мухлису мухлисалари мавжуд. Қиймаси қўй ёки қорамол ички аъзоларидан, янада анқироқ қилиб айтадиган бўлсак, бўйрак, юрак, ўпка, қора талоқдан тайёрланади. Қиймаси учун, ички аъзоларни, кимдир аввал қайнатиб сўнгра қиймалагичдан ўтқазади ва қовуради, кимдир эса аксинча.

Oshxona.uz o'tish >





Все ссылки:

 

Новости сайта

Апайкины байки
Телеграм-канал Лилии Николенко https://t.me/abayki

Кулинарный юмор

- А печенье полезней чем сосиски?
- Знаешь, сейчас даже покурить полезней, чем сосиски.

Лилия Николенко

Товары, магазины, покупки

Янгиюльский базар. Мясопродукты
Янгиюльский базар. Мясопродукты

Кулинарные сайты

Крымскотатарская кухня от Ибадлаева Рустема

Авторский проект, хорошая подборка традиционных блюд крымских татар

Вопросы технологии и продукты

Миндаль с гор Чаткала
Миндаль с гор Чаткала

Кулинарный Узнет

Каршинские чебуреки

Кулинарные цитаты, афоризмы

Аппетит и любовь

Авторизация:

Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?

Совет дня

Капусту лучше всего взять не круглую, а приплюснутую. По форме похожую на большую таблетку. У такой капусты обычно очень большие и тонкие листья. Круглая хрусткая капуста больше для засола подходит.

Мясо, Рыба, Птица

Бараньи кости для бульона
Бараньи кости для бульона

Читайте новости...

... о рецептах на сайте, просто заходя на Яндекс

добавить на Яндекс

Ваше мнение

Партнеры проекта:

free counters