Кулинарный Узнет

 

Сумаляк - фоторепортаж Нигоры Умаровой

 O'quvchilarim bilan sumalak tayyorlash jarayoni



Sumalakni qozonga solishdan oldin albatta chalpak pishirib olish kerak. Buni "is chiqarib yuborish" ham deyiladi.


Nihoyat sumalak ham qaynab chiqdi.



Kimdir sumalak qaynatdi, kimdir sho'rva



Sumalakkka ham rang kirib qoldi.



Ikkinchi suv solinguncha sho'rvamiz ham pishdi.



Dasturxon oldida jamuljam



Chiroq o'chib qolsa bo'ladimi... Yaxshi hamki projektor bor ekan...



Bolalar charchashgach "sumalak kovlash tashabbusi"ni ota-onalar qo'llariga olishdi.
Sumalakni ertalabki 7.00 da dimlab qo'ygach, ertalabga xonadon sohibi bizga osh damlab berdilar.
"Oshga marhamat"



"Sumalagimiz qanday chiqqan ekan-a..."



"Vu-u-uy, shkolad rangligini..."



"Duo qilib, sumalagimizni oldini suzib bering, buvijon... Sizga o'xshab piri-badavlat bo'lib yuraylik"



Sumalakni idishlarga suzib oldik.



Nihoyat...





Все ссылки:

 

Новости сайта

Мастер классы по кондитерскому мастерству от Грэхэма Джона Эдвардса
Ассоциация Поваров Узбекистана сообщает: Впервые в Узбекистане с 19-23 мая 2014 г. прошли мастер классы шеф кондитера из Великобритании Грэхэма Джона Эдвардса по программе WACS «Train-the-Trainer» «Western European pastry»

Кулинарный юмор

Во у кого железная выдержка!!! Бабушки торгующие семечками... Просто гиганты силы воли, сидеть перед семечками и не грызть их!

Магазины Ташкента

Товары, магазины, покупки

Казан для маленького плова
Казан для маленького плова

Кулинарные сайты

Кулинарная книга на rin.ru

Хорошая подборка самых разномастных рецептов. Добротная система поиска. Есть рецепты не затертые в сети.

Вопросы технологии и продукты

Роза для повара. Карвинг: Цветы из овощей
Роза для повара. Карвинг: Цветы из овощей

Ремесла, искусство, традиции

Усто Шариф Азимов
Усто Шариф Азимов

Авторизация:

Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?

Случайный рецепт

Цыпленок тапака
Цыпленок тапака

Совет дня

Не стоит оставлять надолго лавровый лист в супе, он ухудшит его вкус. Извлекать лавровый лист нужно сразу по окончании приготовления.

Мясо, Рыба, Птица

Думба - курдючный жир
Думба - курдючный жир

Читайте новости...

... о рецептах на сайте, просто заходя на Яндекс

добавить на Яндекс

Ваше мнение

Ваш любимый Ташкентский базар












  

Партнеры проекта:

free counters